سفارش تبلیغ
صبا ویژن

هدف کشتار فجیع مسلمانان در میانمار

هدف کشتار فجیع مسلمانان در میانمار

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه ای هدف کشتار فیجع در میانمار را از بین بردن اسلام دانست و از مجامع بین المللی خواست با تدابیر لازم از وقوع چنین حوادث هولناک و تاسف بار جلوگیری کنند.


متن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به شرح ذیل است:


بی تردید هدف از این کشتارها، نسل کشی و از میان بردن نام اسلام از میانمار است؛ چه آنکه امروزه آوازه اسلام کشورهای مختلف جهان را فرا گرفته و امواج خروشان بیداری اسلامی، صحنه خاورمیانه و شمال آفریقا را دگرگون ساخته است؛ از این رو قدرت های استکباری می کوشند با تحریم عناصر تندروی کشورها، به سرکوب و نابودی مسلمانان بپردازند.


به راستی در دنیایی که فریاد حقوق بشر و آزادی بیان، گوش ها را کر کرده این گونه نسل کشی و مبارزه با آزادی دینی چه توجیهی دارد؟! گناه مسلمانانی که می خواهند صرفا به اعمال دینی خود بپردازند و از کمترین حد آزادی برخودار باشند، چیست؟ و نیز آیا وقت آن نیست که مجامع بین المللی و در راس آن شورای امنیت سازمان ملل متحد با این حوادث اسفناک مقابله کنند؟!


جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن محکوم کردن کشتار فجیح مسلمانان مظلوم در کشور میانمار و ابراز همدردی با خانواده های داغدار آنان، از مجامع بین الملل می خواهد که با تدابیر لازم از وقوع چنین حوادث هولناک و تاسف بار جلوگیری به عمل آورند.

منبع: مشرق نیوز



کلمات کلیدی : کشتار میانمار مسلمان

گنجهاى طالقان

 

روایت گنجهاى طالقان

 

  روایت گنجهاى طالقان

پیرامون این مطلب ، حدیثى از منابع سنى ها از حضرت على ( علیه السلام ) نقل شده است که فرمود :

" آفرین بر طالقان ، خداوند را در آن گنج هایى ست اما نه از جنس طلا و نقره بلکه در آن سرزمین مردانى ست که خدا را آنطور که شایسته معرفت است شناخته اند . آنان ، یاران مهدى آخر الزمانند "

و در روایتى دیگر آمده است : " پر افتخار باد طالقان ! " 

همین مطلب با لفظ دیگرى در کتاب هاى شیعه نیز موجود است . 

از امام صادق ( علیه السلام ) نقل شده است که فرمود :

" خداوند را در طالقان گنج هایى است که نه طلاست و نه نقره بلکه درفش هایى ست که تاکنون به اهتزاز در نیامده .

در آن خطه مردانى هستند که قلب هایشان مانند پاره‌هاى آهن ، محکم و نستوه است و نسبت به ذات مقدس خداوند تردیدى در آنها راه نمى‌یابد ، شدیدتر از آتش اند اگر بر کوه حمله‌ور شوند آن را از جاى بر کنند ، آهنگ هر دیارى نمایند چون عقاب بر آن فرود آیند و آن را منهدم سازند ، آنان وجود مبارک امام را پروانهوار در میان گرفته و به هنگام خطر ، از وجود مقدس او با جان خود محافظت کنند .

شبها را به نماز و مناجات سپرى کنند و روزها سواران کارزارند .

زاهدان شب و شیران روزند .

آنان ( در اطاعت از امام ) مطیع تر از کنیزان ، در برابر مولاى خویش اند ، درخشان چون چراغهاى پرنوراند . گویا بر دلهایشان چلچراغى آویخته‌اند .

از بیم خدا دل نگران اما شهادت طلب اند و آرزوى کشته شدن در راه خدا را دارند شعارشان ، خونخواهى سالار شهیدان حسین ( علیه السلام ) است ، هنگامى که به پیش مىتازند رعب و وحشتى عظیم فرسنگها جلوتر از آنان در قلبهاى دشمنان جاى گیرد ، گروه گروه بسوى حق بشتابند ، بواسطه این رادمردان ، خداوند امام بر حق ( مهدى ( علیه السلام ) ) را یارى فرماید . " 

قبلا تصور مى کردم که منظور از طالقان در این روایت منطقه اى است در دامنه رشته کوههاى البرز در صد کیلومترى شمال غرب تهران . منطقه اى که از تعدادى روستا تشکیل شده و به نام طالقان مشهور است ، و در آنجا شهرى بزرگ وجود ندارد .

قابل ذکر است که در منطقه طالقان ویژگیهاى زیادى از صفا ، صمیمیت ، تقوى و علاقه به قرآن و آموختن آن به دیگران از دیرباز وجود داشته است حتى عده اى از مردم شمال ایران و سایر نقاط براى انتخاب معلم قرآن به مردم منطقه طالقان مراجعه مىکنند .

اما بعد از بررسى روایات طالقان ، بنظرم بهتر رسید که شاید مراد از اهل طالقان اهل ایران باشد نه منطقه جغرافیائى طالقان ، اما اینکه روایات ، ایرانیان را بنام اهالى طالقان نامیده اند ، شاید به دلیل ویژگیهاى جغرافیائى و یا خصوصیات اخلاقى و دینى اهالى آن سامان باشد .


عصر ظهور (فارسی) - الشیخ علی الکورانی العاملی - ص 232 - 233



کلمات کلیدی : عصر ظهور گنج های طالقان

مرگِ مرگ

از رسول خدا(ص) روایت شده است: چون اهل بهشت وارد بهشت و اهل دوزخ وارد دوزخ شوند،

کسی صدا می زند: ای اهل بهشت!

سپس بانگ دیگری می زند: ای اهل آتش!

پس هر دو گروه به صاحب صدا توجه می کنند.

آن گاه مرگ را به صورت گوسفندی سیاه و سفید می آورند.

آن صدازننده می گوید: آیا مرگ را می شناسید؟

می گویند: این است، این است و همه او را می شناسند.

پس آن شخص، آن گوسفند را سر می برد و بهشتیان را صدا می زند که دیگر مرگی ندارید و جاودانه در بهشت خواهید بود و دوزخیان را نیز صدا می زند که دیگر مرگی ندارید و در آتش جاودانه خواهید ماند.

از امام باقر(ع) و امام صادق(ع) روایت شده است:

بهشتیان آن قدر خوشحال می شوند که اگر در آن روز مرگی برای کسی بود، بی شک از خوشحالی می مردند

و دوزخیان آن قدر دچار حسرت می شوند که اگر در آن روز مرگی بود، بی شک می مردند.

المیزان، جلد14، ص 54

مردن بهشت جهنم

قبل از مرگِ مرگ باید به فکر بود.

اگر روزی که مرگ را می کشند فرا رسد، ما از فرط خوشحالی نمی میریم یا از زیادی اندوه و حسرت؟



کلمات کلیدی : مرگ بهشت جهنم امام نقی (ع) امام هادی

فهرست همراهان شما

سلام

روزتون به خیر

در مدت این 8 ماهی که وبلاگ درست کردم.دغدغه ای داشته ام.

دغدغه من این بوده که چه طور میشه یک خانم با یک آقا دوست باشه؟

ابتدا می گفتم خوب دوستی وبلاگ هاست.

ولی شیطان که بیکار نمی نشینه.

به خصوص در مورد خانم ها وآقایان جوان پیام رسان و یا حتی نوجوانانی که در بین ما هستند.

امروز این فکر به نظرم رسید، کاش مسئولین فکری کنند و برای « حذف و اضافه کردن دوست » یک نام خوب جایگزین پیدا کنند.

حذف و اضافه کردن همراه

پیشنهاد من « حذف و اضافه کردن همراه » است.

همراهی در خوندن فیدهایی که در مورد اهل بیت (ع) و روایات ایشان نوشته می شود.

همراهی در خواندن فیدهایی که در مورد شهدا نوشته می شه.

همراهی در خواندن فیدهای غم انگیز و ....

 

به نظر شما چطوره؟

 

 



کلمات کلیدی :

آیا جهنم و بهشت اکنون خلق شده اند؟

آیا جهنم و بهشت اکنون خلق شده اند؟

بهشت و جهنم

آیا جهنم و بهشت اکنون خلق شده اند؟ الآن کجا هستند و چه وسعتی دارند؟ آیا درست است که بهشت در آسمان است و جهنم در زمین؟

اکثر دانشمندان اسلامی معتقدند که این دو هم اکنون وجود خارجی دارند و ظواهر آیات قرآن نیز این نظر را تائید می کند. به عنوان نمونه:

1- آیات فراوانی که در مورد بهشت و یا دوزخ تعبیر به «اُعِدَّت» (مهیا شده) نظیر آیه 133 از سوره آل عمران[1]و یا تعبیرات دیگری که از همین ماده آمده است. از این آیات استفاده می-شود که بهشت و دوزخ هم اکنون آماده شده اند اگر چه بر اثر اعمال نیک و بد انسان ها توسعه می یابند.

2- در آیات مربوط به معراج در سوره «والنَّجم» می خوانیم: بار دیگر پیامبر (ص) جبرئیل را نزد «سدره المنتهی» که در بهشت جاویدان قرار دارد مشاهده کرد.[2]

3- در سوره تکاثر می فرماید: اگر علم الیقین داشتید، دوزخ را مشاهده می کردید پس به عین الیقین آن را می دیدید.»[3]...

 
اما اینکه بهشت و جهنم در کجا هستند؟

پاسخ این سوال را از دو راه می توان داد:

نخست اینکه بهشت و دوزخ در باطن و درون این جهانند.

همانطور که در این عالم موجودات بسیاری هستند که با چشم و گوش و لامسه عادی و غیر مسلح قابل درک نیستند، نظیر امواج رادیویی که تا دستگاه گیرنده ای نباشد، صدائی از آن امواج به گوش ما نمی رسد. البته این مثال هر چند از جهاتی رسا نیست ولی برای مجسم ساختن چگونگی وجود بهشت و دوزخ، در باطن این جهان، مؤثر به نظر می رسد.

دیگر اینکه: عالم آخرت و بهشت و دوزخ، محیط بر این عالم است و به اصطلاح این جهان در شکم و درون آن جهان قرار گرفته است. درست همانند عالم جنین که در درون عالم دنیاست، زیرا می دانیم عالم جنین برای خود عالم مستقلی است، اما جدای از این عالمی که در آن هستیم نیست، بلکه در درون آن واقع شده است. عالم دنیا نیز نسبت به عالم آخرت همین حال را دارد، یعنی در درون آن قرار گرفته است و اگر می‏بینیم قرآن می‏گوید وسعت بهشت به اندازه وسعت آسمان ها و زمین است به خاطر آن است که انسان چیزی وسیع تر از آسمان و زمین نمی‏شناسد تا مقیاس سنجش قرار داده شود ، لذا قرآن برای اینکه وسعت و عظمت بهشت را ترسیم کند آن را به پهنه آسمان ها و زمین تشبیه کرده است و چاره‏ای غیر از این نبوده، همان طور که اگر کودکی که در شکم مادر قرار دارد، عقل می‏داشت و می‏خواستیم با او سخن بگوئیم باید با منطقی صحبت کنیم که برای او در آن محیط قابل درک باشد.

از آنچه گفتیم پاسخ این سؤال نیز روشن شد که اگر وسعت بهشت به اندازه زمین و آسمان ها است پس دوزخ کجا است ؟ زیرا طبق پاسخ اول دوزخ نیز در درون همین جهان قرار گرفته و وجود آن در درون این جهان منافاتی با وجود بهشت در درون آن ندارد (همانطور که در مثال امواج فرستنده صوتی ذکر شد) و اما طبق پاسخ دوم که بهشت و دوزخ محیط بر این جهان باشند جواب باز هم روشنتر است زیرا دوزخ می‏تواند محیط بر این جهان باشد و بهشت محیط بر آن و از آن هم وسیع تر.[4]

[1]-وَ سارِعُوا إِلی‏ مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّکُمْ وَ جَنَّةٍ عَرْضُهَا السَّماواتُ وَ اْلأَرْضُ أُعِدَّتْ لِلْمُتَّقینَ و شتاب کنید برای رسیدن به آمرزش پروردگارتان؛ و بهشتی که وسعت آن، آسمانها و زمین است؛ و برای پرهیزگاران آماده شده است.

[2]- سوره والنجم آیات 13 الی 15 « وَ لَقَدْ رَآهُ نَزْلَةً أُخْری‏ * عِنْدَ سِدْرَةِ الْمُنْتَهی‏ * عِنْدَها جَنَّةُ الْمَأْوی‏ و بار دیگر نیز او را مشاهده کرد، نزد «سدرة المنتهی»، که «جنت المأوی» در آنجاست!

[3]- سوره تکاثر آیات 5، 6 و 7 کَلاّ لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیَقینِ * لَتَرَوُنَّ الْجَحیمَ * ثُمَّ لَتَرَوُنَّها عَیْنَ الْیَقینِ چنان نیست که شما خیال می‏کنید؛ اگر شما علم الیقین (به آخرت) داشتید (افزون طلبی شما را از خدا غافل نمی‏کرد)! قطعاً شما جهنّم را خواهید دید! سپس (با ورود در آن) آن را به عین الیقین خواهید دید.

[4]-این جواب از تفسیر نمونه ج3 ص92 الی 95 با اندکی تصرف برگرفته شده است .

 

منبع :

پایگاه حوزه



کلمات کلیدی : بهشت و جهنم
   1   2      >
زیارتنامه حضرت زهرا سلام الله علیها جهت دریافت کد کلیک کنید